top of page
  • LAS Barje

Vabilo na webinar: Liofilizacija živil - priložnost za kmetije in ostale interesente

Vabim vas na praktično naravnan webinar, ki ga bom vodil mag. Davor Vučkovski, strokovnjak za liofilizacijo in ustanovitelj podjetja ter blagovne znamke “Njami njam – nova dimenzija okusa”. Webinar je namenjen predvsem kmetijam, ki razmišljajo o liofilizaciji lastnih izdelkov, ter vsem, ki jih zanima ta inovativna metoda konzerviranja živil.

 

Teme, ki bodo predstavljene:

 

·      Liofilizirano živilo: za kaj gre in kaj so njegove prednosti?

·      Trg liofiliziranih živil in ekonomika liofilizacije

·      Financiranje in razpisi

·      Tehnična oprema – liofilizatorji

·      Registracija dejavnosti in HACCP, Uprava za varno hrano ter inšpekcijski nadzori

·      Razvoj in prihodnost liofilizacije v Sloveniji

·      Drugo (glede na izkazan interes na podlagi ankete)

 

Vse teme bom predstavil na podlagi lastnih izkušenj in bo webinar izjemno praktično naravnan. Po koncu predstavitve bo na voljo tudi čas za vprašanja in odgovore, kjer boste lahko dobili konkretne informacije glede vaših zanimanj.

 

Webinar bo potekal v petek, 11. oktobra 2024, ob 17.00 preko Zoom platforme in bo trajal dve uri. 

 

Prijava na webinar je obvezna in jo lahko opravite preko prijavnega obrazca (https://www.1ka.si/a/f7f9d104najkasneje do 15. septembra 2024. Po prijavi boste prejeli kratko anketo, ki mi bo pomagala dokončno definirati vsebino webinarja, ter povezavo do dogodka. 

 

Če vam termin ne ustreza, vendar bi se webinarja vseeno radi udeležili, vas prosim, da mi to sporočite preko e-pošte na: davor@liofilizirano.si.

 

Udeležba na webinarju je brezplačna!

 

Predavatelj Davor Vučkovski:

 

Z liofilizacijo se ukvarjam že tri leta in sem nosilec živilske dejavnosti z registriranima dvema obratoma. Sem nosilec projekta CRSIK, v okviru katerega sem uspešno kandidiral na razpisu Razvojne agencije Žalec za prenovo prostora v Zadrugi Tabor za namen izvajanja liofilizacije. Moje delo je osredotočeno na liofilizacijo živil rastlinskega porekla. Imam poklicno znanje iz ekonomije in poslovanja, zanimajo me dodana vrednost v kmetijstvu, razvoj in trženje novih izdelkov.

 

Pridružite se mi in boste iz prve roke izvedeli vse o priložnostih in izzivih, ki jih prinaša liofilizacija, ter kako lahko to tehnologijo vključite na svoji kmetiji.

Kommentare


bottom of page